Hudba

V tvorbě Milli Janatkové se prolínají všemožné vlivy domácí i zahraniční, přesto působí celek vyrovnaně a vnitřně konzistentně. Krásná hudba na výtvarně krásně vypraveném nosiči.  ”

Kulturní noviny, Jiří Plocek

Diskografie

Mým kořenům / 2017

Mým kořenům / 2017

Hluboko / 2020

Hluboko / 2020

Proměna / 2013

Proměna / 2013

Ocenění

  • 2019  The Independent Music Awards (USA, New York) - vítězka ceny Vox Populi pro píseň Buoh
  • 2018  The Independent Music Awards - vítězka ceny Vox Populi pro píseň Mothers´Magic z alba Mým kořenům
  • 2017  Classic Prague Awards - nominace projektu Mým kořenům v kategorii Crossover
  • 2016  The Independent Music Awards  - čtyři nominace pro projekt Klid, prosím! a aranže písní z alba Proměna
  • 2014  The Independent Music Awards - čtyři nominace pro album Proměna
  • 2010  Anděl - nominace projektu Katsa.theo feat. Milli J. v kategorii Alternativa
The Independent Music Awards, NY, USA

The Independent Music Awards, NY, USA

Ohlasy v médiích

Ohlasy v médiích - odkazy