Hudba

Neuvěřitelný příběh... a prvotřídní hudebníci.”

Český rozhlas Jazz

Diskografie

Mým kořenům / 2017

Mým kořenům / 2017

Proměna / 2013

Proměna / 2013

Porto / 2010

Porto / 2010

Ocenění

  • 2019  The Independent Music Awards (USA, New York) - vítězka ceny Vox Populi pro píseň Buoh
  • 2018  The Independent Music Awards - vítězka ceny Vox Populi pro píseň Mothers´Magic z alba Mým kořenům
  • 2017  Classic Prague Awards - nominace projektu Mým kořenům v kategorii Crossover
  • 2016  The Independent Music Awards  - čtyři nominace pro projekt Klid, prosím! a aranže písní z alba Proměna
  • 2014  The Independent Music Awards - čtyři nominace pro album Proměna
  • 2010  Anděl - nominace projektu Katsa.theo feat. Milli J. v kategorii Alternativa

Ohlasy v médiích